Levertijden & verzenden

De gemiddelde levertijd in Nederland is 1 a 2 dagen. Vaak wordt de bestelling de volgende dag al bezorgd. Mochten wij hier om een of andere reden niet aan kunnen voldoen dan zullen we contact met u opnemen via mail of telefoon. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Bestellingen naar België hebben een gemiddelde levertijd van 3 a 4 werkdagen.

Verzenden
Uw bestelling wordt verstuurd via TNT Post. De bestellingen worden behandeld van maandag tot en met vrijdag op vooorwaarde dat uw bestelling binnen is gekomen voor 17.00 uur. Wij laten u per mail weten wanneer uw bestelling is verzonden. Over het algemeen kunt u de volgende dag uw bestelling verwachten in Nederland (dinsdag- zaterdag).

Afhalen in Hilversum
U kunt ook ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in Hilversum (Diependaalselaan 296).  U kunt het dan afhalen wanneer het u uitkomt.

Verzendkosten voor Nederland of België

De verzendkosten zijn gratis voor bestellingen in Nederland

De verzendingen naar België kosten 5.00 euro per bestelling. Indien het poststuk minder dan 250 gram weegt zal deze niet voorzien worden van een track & tracesysteem. Dit betekent dat deze poststukken niet getraceerd kunnen worden. Wel wordt er een foto van het poststuk gemaakt met de dagstempel (voordat het wordt verstuurd) zodat 1001sjaals kan aantonen dat het ook echt is verzonden. Alle poststukken boven de 250 gram zullen wel aangetekend verstuurd worden. Dit verschil heeft te maken met de kosten en het systeem vanuit TNTpost. 

1001sjaals kan geen verantwoording nemen voor poststukken die zoek raken in Nederland en/of Belgie. Daarvoor zult u contact moeten opnemen met de post agentschappen in het land zelf.