Retouren

Alle artikelen mogen geruild worden. U heeft 14 dagen de tijd om dit via de mail aan te geven. Vervolgens dienen wij het product binnen 14 dagen te ontvangen.

Wij ontvangen het product graag retour in de originele verpakking. Het product zelf moet ongedragen en in een zo oorspronkelijk mogelijk staat zijn. U kunt de flyers uiteraard houden. Mocht de producten geleverd zijn in een doos/box en u wilt een van de producten terugsturen in een enveloppe dan is dat uiteraard geen probleem.
Bij het retourneren van een internet bestelling wordt het betaalde orderbedrag binnen 2 weken teruggestort, nadat het product retour is gekomen.

De gemaakte kosten voor het terugsturen worden niet vergoed; u heeft de kosten van de heenzending al kado gekregen van 1001sjaals. U kunt bij retourneren wel altijd gebruik maken van het brievenbustarief omdat 1001sjaals over een grote brievenbus beschikt waar ook grotere pakketten/enveloppen in passen. U kunt de enveloppe het beste versturen via het normale brievenbustarief. Extra kosten in de vorm van bievenbuspakket of aangetekend is echt niet nodig.

Retouradres:

1001sjaals
Diependaalselaan 296
1215 KH Hilversum