Sjaals dames

Sjaals maken jouw outfit helemaal af. Draag je het bij je winterjas voor meer warmte of wil je net wat extra's geven aan je outfit? Wij hebben sjaals van dikke stof maar ook van dun materiaal. Ga voor een fleurige sjaal met bloemen in het voorjaar/zomer en voor een warme wollen sjaal in de winter.

Prints, effen of verschillende stofjes

Bij 1001sjaals hebben we sjaals in alle soorten en maten, zo zit er altijd wat voor u bij. U kunt kiezen uit effen sjaals in verschillende kleuren of sjaals met een leuke print. Alle sjaals bestaan uit verschillende materialen. De dikkere sjaals bestaan over het algemeen uit wol en cashmere. De zomerse sjaals hebben een fris uiterlijk door het materiaal van zijde.

Sjaals voor dames shop je bij 1001sjaals.nl

De sjaals bij 1001sjaals.nl worden ingekocht door Annelien Jordense (de eigenaresse) zelf. De collectie is grotendeels niet te koop in de Nederlandse winkels dus u kunt ervan uitgaan dat u een unieke sjaal krijgt. Heeft u toch twijfels over de kleurenmatch? Bel gerust naar 06-55780343 of e-mail een foto van uw outfit naar info@1001sjaals.nl. Zo bent u er zeker van dat de sjaal helemaal past bij uw outfit.