Wintersjaal dames

Voor alle gelegenheden kunt u bij ons terecht voor mooie sjaals, zo ook voor de winter. De wintersjaals voor dames van 1001sjaals zijn geschikt voor buiten bijvoorbeeld op de fiets, maar ook voor binnen. U kunt kiezen uit wollen sjaals, sjaals van viscose of een lekker bontje.

Waar draag ik mijn wintersjaal bij?

De wintersjaal kunt u dragen bij uw winterjas. Wij hebben meerdere kleuren en prints op voorraad waardoor er altijd een geschikte bij zit die matcht met jouw winterjas. Heeft u een neutrale winterjas? Dan zou je voor een wintersjaal met een print kunnen kiezen, bijvoorbeeld deze prachtig sjaal met bloemen. Heb je liever een neutrale match? Wij hebben ook meerdere effen sjaals in diverse kleuren.

Wintersjaal dames voor lage prijzen

De wintersjalen voor dames vindt u bij ons tegen lage prijzen. Voor €29,95 heeft u al een heerlijk warme wintersjaal in huis. Twijfelt u of de sjaal wel zo goed matcht met uw winterjas? Bel gerust naar 06-55780343 of e-mail een foto van uw winterjas naar info@1001sjaals.nl. Zo weet u zeker dat de wintersjaal perfect past bij je winterjas.